Başdaş'ın 32'nci mağazası açıldı

1.07.2021

Yatırımlarıyla ülke ekonomisine ve bölge istihdamına katkı sağlamayı sürdüren Başdaş, Özdere mağazasını dün (1 Temmuz) İzmir’in Menderes ilçesinde açtı. Sahil konseptli mağazanın açılış törenine Ak Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Ak Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı, Başdaş ailesi sevenleri ve dostları ile çok sayıda davetli katıldı. Dualar ve kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri mağazayı gezdi. 

Açılışa özel kampanya nedeniyle Özdere mağazasında büyük bir yoğunluk oluştu. Pandemi tedbirlerini titizlikle uygulayan personel zaman zaman mağaza kapılarını girişe kapattı. Özderelilerden büyük ilgi gören kampanyanın 4 gün devam edeceği bildirildi.

Başdaş Marketler Zinciri ve Ege PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Feyzi Başdaş, açılışın ardından müşterileriyle yeni mağazada gördükleri, görmek istedikleri, yapılmasını talep ettikleri konularında istişare yaptı ve gelen talepleri en kısa zamanda hayata geçireceklerinin sözünü verdi.

Başkan Başdaş, “Mağaza zincirimize 32. halkayı ekledik. Ama bu halka farklı bir halka oldu. İlk kez sahil konseptini uyguladık. Sahildeki vatandaşımızın istek ve taleplerini dikkate alarak şubemizi açtık. Aile şirketi olarak çıktığımız yolda kurumsallaşma çalışmamız yüzde 80’e ulaştı. Her şubenin açılışı öncesi gece gündüz bir çalışmayı bizzat kendim yürütüyordum. Bu kez kurumsallaşma kapsamında konunun uzmanı profesyonel arkadaşlarımız çalışmayı titizlikle gerçekleştirdiler. Bana sürpriz olmasını istediler. Bugün üç güzelliği bir arada yaşadım. Normalleşmenin ilk günü, 'salih' konseptinin ilki, kurumsal yapıda profesyonel dokunuşların cazipliği. Bu çalışmaya emeğini koyan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 700 metrekarede, 5 kasa ve 19 çalışanla sahil konseptiyle Başdaş kalitesindeki hizmeti Özdere’de vereceğiz” dedi.

Mehmet Feyzi Başdaş, “Ege Bölgesi’ndeki gerek kendimiz gerekse ilk elden tarla ve çiftliklerden tedarikini yaptığımız ürünler aynı gün raflarımızda oluyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinden raflara taşıdığımız ürünler en geç 24 saat sonunda raflarımızda oluyor. 25 kişilik gece operasyon ekibimiz bu görevi en güzel şekilde yerine getiriyorlar. Süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, sebze ve meyvede çok çok iddialıyız. Online hizmetimizin kapsamını artırıyoruz. Bu mağazamızdan Ahmetbeyli, Özdere, Gümüldür ve Ürkmez sahil şeridine online hizmet vereceğiz. Kurban Bayramı yaklaştı. Kurbanlık satışlarımızda başladı. Başdaş çiftliğimizden yerli besi helal kesim hizmeti veriyoruz” şeklinde konuştu.


DİĞER HABERLER